slogan

Rådgivning


Skal du have lavet en større ombygning, fx et helt nyt badeværelse, eller en tilbygning, er det en god idé at alliere sig med en rådgiver, fx en arkitekt eller en ingeniør. Jo før du inddrager en rådgiver i dine byggeplaner, jo bedre - for det er en fordel for både dig og håndværkerne, at du kan vise målfaste tegninger af opgaven og fremlægge konkrete ønsker til materialer. På den måde kan der fra starten laves et tilbud, der tager højde for alle detaljer i dit byggeri.

Brug for rådgivning?
I mange tilfælde er det ikke bare en god ide at inddrage en rådgivende ingeniør, arkitekt eller byggesagkyndig - det er nødvendigt. Det gælder især, hvis du planlægger forandringer ved husets bærende konstruktioner, fx at få flyttet en væg, at få sat ekstra vinduer ind eller at omdanne tørreloftet til boligareal. Ved nogle kloak- og elarbejder kan det også være en god idé at få rådgivning.

Energikrav
I 2006 kom der nye skærpede krav til energiforbruget i både nye og eksisterende bygninger. Det betyder, at det kan være nødvendigt at søge rådgivning, fx hos en ingeniør eller en energikonsulent, når du planlægger en tilbygning eller renovering. Rådgiveren kan hjælpe med at beregne, hvordan renoveringen eller tilbygningen kan leve op til de nye energikrav.

AddThis Social Bookmark Button