slogan

Byg Garanti


er en ekstra garanti for private, der bygger om og bygger til – i villaen, i sommerhuset, i ejerlejligheden eller i stuehuset, hvis de vælger en organiseret håndværksmester.

Når du har lavet en aftale med en håndværksmester, er han selvfølgelig ansvarlig for at aflevere din om- eller tilbygning til din fulde tilfredshed og den aftalte pris.

Men vælger du en mester, der er medlem af Dansk Byggeri, har du en ekstra garanti – Byg Garanti. Den dækker arbejde op til 100.000 kr., og den gælder i fem år efter, at arbejdet er fuldført.

Første klageinstans selvfølgelig håndværksmesteren. Men hvis du ikke kan blive enig med ham om udbedring af fejl og mangler, hjælper BYG Garanti dig med at få lavet en uvildig vurdering og kan derefter sætte mesteren i gang med arbejdet, hvis der er fejl og mangler. Nægter han det, sørger BYG Garanti for, at en anden håndværksmester udbedrer manglerne, uden at du skal betale for det.

Byg_Garanti_rgbGarantien træder også i kraft, hvis håndværksmesteren går konkurs. Så overtager Byg Garanti forpligtelserne til at få udbedret fejl og mangler på byggeriet for op til 100.000 kr. Derfor: Tjek om din murer- eller tømrermester og din entreprenør er medlem af Byg Garanti, inden du indgår kontrakten. Så kan du måske slippe for at skulle gå rettens vej.

Byg Garantiordning dækker arbejder, der er udført for private kunder på deres private bolig.

  • én- eller to-familieboliger
  • forbrugerens egen ejerlejlighed eller andelsbolig
  • sommerhuse>
  • privatbolig i forbindelse med blandet bolig- og erhvervsejendomme, herunder stuehuse til landbrug
  • lejeboliger, hvis arbejdet bestilles og betales af lejeren selv

NB: Byg Garanti dækker ikke arbejder, der udgør en del af et nybyggeri med en samlet entreprisesum på over 1.000.000 kr. inkl. moms.


AddThis Social Bookmark Button